Uddevalla Industriblogg

Uddevalla Industriblogg

Om Uddevalla Industriblogg

Ett informations- och diskussionsforum för Uddevallas tillverkningsindustri och industrihistoria inom ramen för Uddevalla Varvs- och Industrihistoriska Förening.
Hemsidan

Vår e-postadress: info@uddevallaindustrihistoriska.se

STOR städning på Kungsgatan 30

AllmäntPosted by Vambola Kallaste Thu, September 27, 2018 11:03:11

I går morse 26 september när Uddevalla för gruppen träffades i lokalen på Kungsgatan 30 i Uddevalla blev vi mycket överraskade av att kommunen hade skickat folk som hade städat innergården från allt skräp samt klippt gräs och buskar. Sista klippningen som Lotcens personal gjorde var i början av juni månad. Det har sett mycket ovårdat ut på innergården den sista tiden.

Tack till er alla som var där och hyfsade till ”vår innergård”. Vi har ju hyrt lokal på Kungsgatan 30 i snart 10 år och känner oss hemma i dessa lokaler, men vi behöver lite större utrymme tillexempel Lotcens cafeterias gamla lokaler på nedre våningen. Vi vill utöka vår verksamhet och då gärna på marknivå med tanke på alla som har svårt att gå i trappor.
De tre nedersta bilderna är från 17 september 2018


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.